گیاهان هوازی

توسط
در نهالستان

نهالستان جلیلی در کرج

پرورش گیاهان هوازی :

آبیاری :

برای آبیاری گیاهان هوازی دو راه متفاوت وجود دارد، راه اول این میباشد که آن را هر 2-3 روز یک بار با اسپری آب غبار پاشی کنید و دیگری این که آن را هفته ای یکبار به مدت یک ربع داخل آب قرار دهید و بعد از خارج کردن آن باید توجه کنید که ریشه گیاه کاملا خشک شود تا باعث پوسیدگی ریشه گیاه نشود. همچنین توجه داشته باشید که این کار باید در زمستان که رطوبت دیرتر خشک می‌شود کمتر باشد.

نور :

این گیاهان و گل های هوازی عاشق نور آفتابند ولی نور مستقیم زیاد باعث سوختگی برگ هایشان می‌شود. اگر گیاه شما بطور طبیعی بر روی درختان رشد می‌کند، آن را مرطوب نگه دارید و در مکانی سایه دار قرار دهید ولی اگر گیاه هوازی‌تان از انواعی میباشد که در طبیعت بر روی زمین رشد می‌کند مثل گیاه تیلاندسیا سایانیا یا تیلاندسیا لیندینایا، این نوع را در درون خانه در آفتاب غیر مستقیم و در بیرون از خانه در مکانی سایه دار قرار دهید.

دما :

این گیاهان هوای گرم را دوست دارند و بومی مناطق گرمسیرند پس دمای مناسب برای آنها بین 15-30 درجه میباشد و هیچ وقت نباید بگذارید در هوای سرد قرار بگیرند چون به سرعت باعث نابودی آن ها می‌شود.

گردش هوا :

گردش هوای مناسب مهمترین عامل برای داشتن یک گیاه هوازی سالم و شاداب میباشد. پس از قرار دادن آنها در یک ظرف بسته ی بدون هوا خودداری کنید.

کود دهی : 

در بهار و تابستان به گیاهان هوازی‌تان کود بدهید. از یک کود نیتروژن دار یا کود مخصوص گیاهان زینتی استفاده کنید و با استفاده از آن محلولی با یک چهارم غلظت نوشته شده روی بسته کود درست کنید و روی گیاهان هوازی‌ خود اسپری بکنید. بطور کلی این گیاهان دیر رشد کرده و به کود زیادی نیاز ندارند پس محلول کود رقیقی برای آنها درست کنید و بدانید با کود دادن زیاد بیشتر رشد نخواهند کرد و این کار تنها باعث آسیب به آنها می‌شود.

تکثیر :

گیاهان هوازی به مرور زمان پاجوش هایی تولید می‌کنند که با جدا کردن آن ها می‌توانید آن را تکثیر بکنید. فصل بهار برای اینکار از همه ی فصل ها مناسب تر میباشد.

این پست توصیه می شود

نظرات